Julita Rapsolja Original

Julita Rapsolja Original

Med en naturlig nötdoft och en vacker guldgul färg är denna gourmetolja en utsökt ingrediens i matlagning. Utmärkt till dressing, bakning, stekning och fritering. Innehåll: 100% kallpressad rapsolja. Julita Rapsolja original finns i många olika storlekar, från 0,10 – 25 liter.

Tillverkad i Södermanland

Rapsen odlas på utvalda gårdar i Julita. Rapsens frö kallpressas utan tillsatser och ger en naturlig och nyttig matolja. Den äkta kallpressade rapsoljan tappas på flaska hantverksmässigt.

Citron kallpressad rapsolja Julita Rapsolja

Julita Rapsolja Citron

En god och syrlig rapsolja som är smaksatt med ekologiska citroner. Oljan är perfekt att ha till grillat, att ringla över en sallad eller som smaksättning i en dessert. Julita Rapsolja citron innehåller kallpressad rapsolja och ekologiska citroner. Storlek 0,25 liter.

Ljuvliga Smaker

Förutom vår underbara Julita Rapsolja original med smak av mild hasselnöt har vi även skapat en serie med smaksatta rapsoljor. Genom att använda torkade kryddor har vi tagit fram tre stycken smaksatta oljor ört, vilt och chili/vitlök. Vi har även en fantastiskt god gormet olja med smak av citron som är gjord på färska ekologiska citroner. 

Julita Rapsolja Ört

Julita Rapsolja Ört

Julita Rapsolja Ört med smak av färska, nyskördade örter från trädgården. Denna olja passar utmärkt till att ringla över en god sallad för att skapa en smakrik måltid. Julita Rapsolja Ört innehåller kallpressad rapsolja, oregano, basilika, timjan, rosmarin, salvia, persilja, dragon, mynta, kyndel, körvel, lök, svartpeppar, red bell pepper och vitlök. Storlek 0,25 liter.

Julita Rapsolja

Julita Rapsolja tillverkar äkta kallpressad rapsolja av hög kvalité. Den finns även smaksatt med citron, ört, chili/vitlök och vilt.

Chilli och vitlök Julita Rapsolja

Julita Rapsolja Chili/vitlök

Vill du hetta till tacon eller woken, prova vår rapsolja med smak av chili/vitlök. Rapsoljan med smak av chili/vitlök är en olja som kan användas som smakförhöjare till många maträtter. Julita Rapsolja Chili/Vitlök innehåller kallpressad rapsolja, chili och vitlök.​ Storlek 0,25 liter.

Gott smaktips!

Vi har smaksatt rapsoljorna med med torkade kryddor för att bredda användningen av rapsoljan i köket och för att det blir så gott! Om du gillar smaken av chili/vitlök så kommer du fullständigt älska att byta ut din nuvarande olja mot vår chili/ vitlök från Julita.

Julita Rapsolja Vilt

Julita Rapsolja Vilt

Denna olja är en perfekt bas för en gryta, till viltkött, stekning, marinering eller smaksättning av sås. Den har en betoning på kryddor som man använder till vilt. Julita Rapsolja Vilt innehåller kallpressad rapsolja, oregano, basilika, vitlök, lök, salt, pepparsorter, enbär, salvia, persilja, algerblad, dragon, mynta, kyndel och körvel. Storlek 0,25 liter.

Bli återförsäljare

Vill du bli återförsäljare kontakta oss!