Om Julita Rapsolja

Jag heter Erica Larsson, äger och driver Julita rapsolja. Tillsammans med fyra fantastiska gårdar som odlar rapsen som fyller våra fina flaskor. Vi var först i Sverige med att kallpressa rapsolja till konsument. Året var 1990. Nu kan vi med stolthet glädjas åt att svenskarna hittat till denna guldgruva. Gör underverk för kroppen, njut!

Erica Larsson
Julita Rapsolja

Rena naturprodukter

Bland det mest givande i arbetet är alla överväldigande positiva kundkontakter. Jag tror starkt på hälsosamma produkter, och det känns viktigt för mig att hela produktutbudet står för ren naturlighet. Rapsoljorna och hudvårdsprodukterna har därför inga tillsatser eller konstigheter i sig. Bara äkta vara!

Vårt fantastiska produktutbud!

Vi erbjuder naturlig, nyttig, kallpressad rapsolja – en utsökt kulinarisk ingrediens i det svenska köket och utmärkt till dressing, bakning, stekning och fritering. Läs mer om våra rapsoljor med smaksättning och våra hudprodukter som baseras på den näringsrika rapsoljan.

Kockarna älskar den. Producenterna avgudar den – huden och hälsans bäste vän – kallpressad rapsolja från Julita!

Film om oss

"Vår olja är framställd ur ett lokalodlat, ej genmanipulerat vårrapsfrö. Alla våra oljor odlas, kallpressas och tappas hantverksmässigt i Södermanland. De är helt utan tillsatser och ger en naturlig och nyttig matolja."
Erica Larsson
Erica larsson
VD Julita Rapsolja

Kontakta oss