Hudvård Julita Rapsolja

Julita hudvård

Prova våra fina hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser och egenskaper som är vårdande och återfuktande. Tillverkade på äkta kallpressad Julita rapsolja.

100% naturligt

Vi tillverkar läppcerat, hudsalva och tvål av vår fina rapsolja. Med naturliga ingredienser som Julita rapsolja, bivax och eteriska oljor.

Mjukgörande

Vi tänker på miljön och skapar naturliga hudvårdsprodukter av rapsolja. Vi tillverkar den på ett gammaldags vis för att skona huden. Det är produkter som återfuktar huden på ett väldigt naturligt och skonsamt sätt.

Serie med hudvård

Julita Rapsolja är mer än bara olja. Från vår rapsolja har vi tagit fram en rad olika hudprodukter som är speciellt skonsamma för din hud. Det är naturprodukter som inte innehåller några konserveringsmedel eller parabener och utan eteriska oljor. 

Skonsam mot huden

Våra hudprodukter är mycket omtyckta för dess återfuktande och naturliga egenskaper. Även personer med olika hudproblem gillar våra produkter och har gett ett bra resultat då vi blir kontaktade av personer som fått lindring för sina besvär efter användning av våra fina produkter.

Hudvård Julita Rapsolja

Våra hudvårdsprodukter

Vår serie av hudprodukter från växtriket består av läppcerat för torra och frasiga läppar, hudsalva för att mjukgöra huden, samt en tvål som både är skonsam och väldoftande.